Дизайн журналу
Дизайн журналу
Pitch + Roll + Gps Пристрій

Trail Ranger

Pitch + Roll + Gps Пристрій Чому дорожні карти плоскі, коли доріжок немає? Перший у світі концепт, Trail Ranger дозволяє вам записувати кути підйому, спуску та кочення вашого позашляховика на GPS-карті та ділитися ним з товаришами по бездоріжжю по всьому світу. На основі нашої платформи AXYZ-карт Trail Ranger також дає вам індивідуальне сповіщення про перекидання, коли ваша установка нахиляється занадто небезпечно. Тепер покажіть світові божевільні кути, які ви завоювали! Тому що твій світ не плоский! Більш детальну інформацію про Trail Ranger та завантаження як додаток для iPhone / iPad відвідайте: http://puckerfactors.com/trailranger

Назва проекту : Trail Ranger, Ім'я дизайнерів : Anjan Cariappa M M, Прізвище клієнта : Muckati SDD.

Trail Ranger Pitch + Roll + Gps Пристрій

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.