Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ювелірні Сережки

Eclipse Hoop Earrings

Ювелірні Сережки Є одне явище, яке постійно арештовує нашу поведінку, зупиняючи нас мертвими у своїх слідах. Астрологічне явище сонячного затемнення заінтригувало людей з найдавніших віків людства. Від раптового потемніння неба і протікання сонця кинула довга тінь страху, підозр та дивувань на уяви Приголомшлива природа сонячних затемнень залишає довготривале враження на всіх нас. Сережки з діамантовим затемненням з білого золота 18К були натхнені сонячним затемненням 2012 року. Дизайн намагається захопити таємничу природу та красу сонця і місяця.

Назва проекту : Eclipse Hoop Earrings, Ім'я дизайнерів : Takayas Mizuno, Прізвище клієнта : Takayas Custom Jewelry .

Eclipse Hoop Earrings Ювелірні Сережки

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.