Дизайн журналу
Дизайн журналу
Підключений Годинник

COOKOO

Підключений Годинник COOKOO ™ - перший у світі дизайнерський смарт-годинник, який поєднує аналоговий рух з цифровим дисплеєм. З емблематичним дизайном для своїх надзвичайно чистих ліній та розумних функцій годинник відображає бажані сповіщення зі свого смартфона чи iPad. Завдяки COOKOO App ™ користувачі залишаються під контролем свого зв’язаного життя, вибираючи, які сповіщення та сповіщення хочуть отримувати право на зап’ястя. Натискання настроюваної кнопки COMMAND дозволить віддалено запустити камеру, відтворення музики на пульті дистанційного керування, реєстрацію Facebook однією кнопкою та багато інших параметрів.

Назва проекту : COOKOO, Ім'я дизайнерів : CONNECTEDEVICE Ltd, Прізвище клієнта : COOKOO, a new brand created 2012 by ConnecteDevice Limited..

COOKOO Підключений Годинник

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.