Дизайн журналу
Дизайн журналу
Привітний Fi-Вертушок

Calliope

Привітний Fi-Вертушок Кінцева мета столу Hi-Fi - повернути найчистіші та незабруднені звуки; ця суть звуку є і кінцевою, і концепцією цієї конструкції. Цей красивий майстерний виріб - це скульптура звуку, яка відтворює звук. Як поворотний столик, він є одним із найкращих доступних грамотних верстатів Hi-Fi, і це неперевершене виконання, як вказується, так і посилюється своєю унікальною формою та аспектами дизайну; приєднання форми та функції в духовному союзі для втілення вертушки Calliope.

Назва проекту : Calliope, Ім'я дизайнерів : Deniz Karasahin, Прізвище клієнта : Calliope Audio.

Calliope Привітний Fi-Вертушок

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.