Дизайн журналу
Дизайн журналу
Вхідний Стіл

organica

Вхідний Стіл ORGANICA - філософський образ Фабріціо будь-якої органічної системи, в якій всі частини взаємопов'язані для існування. Конструкція ґрунтувалася на складності людського тіла та попередньої концепції людини. Глядача ведуть у піднесену подорож. Дверний прохід до цієї поїздки - це дві масивні дерев’яні форми, які сприймаються як легені, то алюмінієвий вал із роз’ємами, що нагадує хребет. Глядач може знайти скручені прути, схожі на артерії, форму, яку можна інтерпретувати як орган, а фінал - гарне шаблонне скло, міцне, але тендітне, як і шкіра людини.

Назва проекту : organica, Ім'я дизайнерів : Fabrizio Constanza, Прізвище клієнта : fabrizio Constanza.

organica Вхідний Стіл

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.