Дизайн журналу
Дизайн журналу
Комод

shark-commode

Комод Комод об'єднаний з відкритою поличкою, і це дає відчуття руху, а дві частини роблять його більш стійким. Використання різних оздоблень поверхні та різних кольорів дозволяє створювати різні настрої та може бути встановлено серед різних інтер’єрів. Закритий комод і відкрита полиця створюють ілюзію живої істоти.

Назва проекту : shark-commode, Ім'я дизайнерів : Viktor Kovtun, Прізвище клієнта : Xo-Xo-L design.

shark-commode Комод

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.