Дизайн журналу
Дизайн журналу
Громадський Транспорт

Azur: Montreal Metro Cars

Громадський Транспорт Дизайн нових метрополітенів Монреаля оцінює потужний зв’язок, який існує між Монреалерами та їх підземною системою метро. Більше того, що це лише ефективний вид транспорту, нові автомобілі метро Монреаля забезпечують як місто, так і його жителів засобами для кращої якості життя на довгі роки. Він несе в собі ауру творчої енергії Монреаля, забезпечує джерело гордості, забезпечує більшу узгодженість, інтуїтивність та зручність в роботі сервісу та сприяє місцевій та глобальній стійкості.

Назва проекту : Azur: Montreal Metro Cars, Ім'я дизайнерів : Labbe Designers, Прізвище клієнта : Societe de Transport de Montreal /Bombardier Transportation/Alstom Transport.

Azur: Montreal Metro Cars Громадський Транспорт

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.