Дизайн журналу
Дизайн журналу
Повністю Автоматична Машина Для Чаювання

Tesera

Повністю Автоматична Машина Для Чаювання Повністю автоматична Tesera спрощує процес приготування чаю та встановлює атмосферний етап приготування чаю. Сипучий чай наповнюється спеціальними банками, в яких, однозначно, час заварювання, температуру води та кількість чаю можна регулювати індивідуально. Машина розпізнає ці параметри і повністю автоматично готує ідеальний чай у прозорій скляній камері. Після виливання чаю відбувається автоматичний процес очищення. Вбудований піднос можна вийняти для подачі, а також використовувати як невелику плиту. Незалежно від того, чашка чи горщик, ваш чай ідеальний.

Назва проекту : Tesera, Ім'я дизайнерів : Tobias Gehring, Прізвище клієнта : Blick Kick Kreativ KG.

Tesera Повністю Автоматична Машина Для Чаювання

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.