Дизайн журналу
Дизайн журналу
Винотестовий Комплекс

Grapevine House

Винотестовий Комплекс Виноградний дім у вигляді абстрактного винограду, який майже вільно висить на винограднику. Його головний опорний елемент, породжений цифровим сфабрикованим стовпчиком, являє собою шану старовинного кореня виноградної лози. Фронтальний голос перед будинком виноградної лози відкритий у всіх напрямках і дає можливість негайного ландшафтного досвіду винограднику. Візуальне посилення смаку всіх вин для випробування повинно надаватися таким чином.

Назва проекту : Grapevine House, Ім'я дизайнерів : Peter Stasek, Прізвище клієнта : Winemaker Association.

Grapevine House Винотестовий Комплекс

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.