Дизайн журналу
Дизайн журналу
Система Стелажів

Quadro Qusabi

Система Стелажів Система стелажів Quadro Qusabi (або незабаром QQ) надихнула багатофункціональність будівельних лісів. Кусабі (японською мовою означає «клин») вставляються в отвори постів на бажаній висоті. Полиці та ящики розміщують на клинах Кусабі без інструментів чи гайок. Будь-яку поличку або шухляду можна замінити в будь-який час. Зібрати нову систему QQ досить просто з 2 полицями, 4 стовпами та однією пробкою. Найменший розмір полиці - 280 кв. Інші розміри полиць на 8 см ширші та довші. Систему QQ можна знову збирати, а також нескінченно розширювати, додаючи нові пости та полиці до існуючої системи.

Назва проекту : Quadro Qusabi, Ім'я дизайнерів : Sonia Ponka, Прізвище клієнта : MultiMono.

Quadro Qusabi Система Стелажів

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.