Дизайн журналу
Дизайн журналу
Розкішний Салон

Scotts Tower

Розкішний Салон Вежа Скоттс - це провідна житлова забудова в самому центрі Сінгапуру, створена для задоволення попиту на високо пов'язані, високофункціональні резиденції в міських населених пунктах все більшою кількістю підприємців, які працюють з дому та молодих фахівців. Для виявлення бачення, що архітектор - Бен ван Беркель з UNStudio - мав "вертикальне місто" з чіткими зонами, які зазвичай розкидалися б горизонтально по міському кварталу, ми запропонували створити "простори всередині простору", де простори можуть трансформуватися як закликають різні ситуації.

Назва проекту : Scotts Tower, Ім'я дизайнерів : Constance D. Tew, Прізвище клієнта : Creative Mind Design.

Scotts Tower Розкішний Салон

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.