Дизайн журналу
Дизайн журналу
Набір Для Одягу З Трьох Частин

Ribbons, Strips and Diamonds

Набір Для Одягу З Трьох Частин Не дивлячись на практичні переваги штор з повністю облицьованими покриттями (ізоляція, захист від сонячної енергії, зволоження відлуння, тепла, маскування некрасивого виду) та жалюзі (фільтрація світла), цей набір є також особливо оригінальним, естетичним та стильним та поєднанням різних кольорів тканини (горох / світлий / металік темно-зелений, темно-синій, білий, жовтий), фактури (атласні стрічки, лляна сітка), форми (маленькі / великі діаманти) та поверхні (трубопроводи проти плоских тканинних панелей) сприяють вражаючому ефекту.

Назва проекту : Ribbons, Strips and Diamonds, Ім'я дизайнерів : Lesley Bloomfield Faedi, Прізвище клієнта : Auto-entreprise : Mme Bloomfield Faedi Lesley.

Ribbons, Strips and Diamonds Набір Для Одягу З Трьох Частин

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.