Дизайн журналу
Дизайн журналу
Агентство Нерухомості

The Float

Агентство Нерухомості Ми проектуємо архітектуру, інтер’єр та ландшафт у цьому проекті. Справа - "Агентство нерухомості", назва об'єкта нерухомості - [Небесна вілла], тому сприймайте концепцію з таким назвою справи як вихідну точку. А проект розташований у центрі міста Сямень, умови навколо бази несприятливі, є старі квартири та будівельний майданчик, навпроти - школа, пейзаж не оточений. Зрештою, з концепцією [Float] витягніть центр продажу на висоту 2F та створіть власний пейзаж, пул на рівні стека, тому центр продажу любить плавати у воді, а відвідувачі відвідують великі площі ставка, а через перший поверх торгового офісу підійдіть до задньої сходи та підніміться до торгового залу. Конструкція - це металева конструкція, дизайн будинку та дизайн інтер’єру прагнуть інтеграції та єдності в техніці.

Назва проекту : The Float, Ім'я дизайнерів : Kris Lin, Прізвище клієнта : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Агентство Нерухомості

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.