Дизайн журналу
Дизайн журналу
Стілець

Two in One

Стілець Я думаю, що поєднання прикрас із пластику та фанери (дерева) є дуже перспективним. Основою ідеї та побудови цього крісла є дуга-підкова. Дуга-підкова може бути будь-якого кольору, але обов’язково підкріплюється двома парами сталевих прутів, оскільки негативний нахил передніх ніжок створює додатковий момент, і, з цієї причини, додаткове навантаження на них. Задню частину стільця можна виготовити з фанери і продовжити на машині з цифровим керуванням. Задню і передню частини можна виготовити окремо, а потім склеїти (на шпильки) або зібрати

Назва проекту : Two in One, Ім'я дизайнерів : Viktor Kovtun, Прізвище клієнта : Xo-Xo-L design.

Two in One Стілець

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.