Дизайн журналу
Дизайн журналу
Магазин Молодіжних Мереж Моди

Trend Platter

Магазин Молодіжних Мереж Моди Як яскрава ілюстрація особливостей бренду «різноманітність» та «поєднання і відповідність», «Trend Platter» розкриває акцент бренду за допомогою широкого спектру модних стилів дизайну, починаючи від класичного та вінтажного до сучасного та мінімального. Скляна стеля в чорному кольорі представляє моду класичним способом, тоді як картатий підлогу надає вінтажному вигляду. Біла зона демонструє мінімалістичну простоту, а сучасна зона наповнена прохолодними чорними та металевими кольорами. Фони різних стилів на замовлення - це творчий підхід до підкреслення риси бренду.

Назва проекту : Trend Platter, Ім'я дизайнерів : Lam Wai Ming, Прізвище клієнта : PMTD Ltd..

Trend Platter Магазин Молодіжних Мереж Моди

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.