Дизайн журналу
Дизайн журналу
Гантельний Захват

Dbgripper

Гантельний Захват Це безпечний і хороший фітнес-інструмент для утримання для будь-якого віку. М'яке на дотик покриття на поверхні, що забезпечує шовковистість. Виготовлений з силікону, що підлягає переробці, зі спеціальною формулою матеріалу, що забезпечує 6 різних рівнів твердості, різного розміру та ваги, забезпечує додаткову тренування сили зчеплення. Ручний захват також може вставлятися в закруглені виїмки з обох боків штанги гантелей, додаючи йому вагу для тренування м’язів рук до 60 видів різних комбінацій сили. Привертають увагу кольори від світлого до темного, вказують на міцність і вагу від світлого до важкого.

Назва проекту : Dbgripper, Ім'я дизайнерів : ChungSheng Chen, Прізвище клієнта : Tainan University of Technology/Product Design Deparment.

Dbgripper Гантельний Захват

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.