Дизайн журналу
Дизайн журналу
Дизайн Інтер'єру Житлового Будинку

Angel VII Private Residence

Дизайн Інтер'єру Житлового Будинку Завдяки спеціальній суміші матеріалів цей інтер'єр житлового будинку був розроблений таким чином у комфортний, чистий та позачасовий простір. Невелике передсердя в просторі також служить особливістю дизайну, оскільки це елемент, який ви можете побачити з усіх внутрішніх приміщень на першому поверсі та з зовнішньої частини резиденцій. Він також служить безпечним бар'єром для коридору вгорі. Дизайн сходів разом з дизайнерськими стельовими підвісними світильниками служить привабливим просторовим елементом антре.

Назва проекту : Angel VII Private Residence, Ім'я дизайнерів : Irini Papalouka, Прізвище клієнта : Irini Papalouka Interior Architect.

Angel VII Private Residence Дизайн Інтер'єру Житлового Будинку

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.