Дизайн журналу
Дизайн журналу
Стоматологічна Клініка

Calm the World

Стоматологічна Клініка Пацієнтам очікування в стоматологічній клініці зазвичай тривожне і довше, ніж очікувалося. Команда дизайнерів запропонувала спокійну атмосферу очікування - ключовим. Потім перше враження пацієнтів було створено просторе фойє з високою стелею, яке функціонувало як приймальня та очікування. Вони використовують стелю склепіння паху, прості ліпнини з дерева та підлогу з мармурової сітки, щоб сприяти атмосфері старої шкільної бібліотеки, де завжди можна шукати власного спокою. У багатофункціональному кабінеті для персоналу також розкішний вид на сучасну люстру, що висить із вестибюля склепіння паху на тлі міської вулиці.

Назва проекту : Calm the World, Ім'я дизайнерів : Matt Liao, Прізвище клієнта : D.More Design Studio.

Calm the World Стоматологічна Клініка

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.