Дизайн журналу
Дизайн журналу
Капсула

Wildcook

Капсула Капсула Wild Cook - це капсула з різноманітними природними інгредієнтами, і вона призначена для куріння їжі та створення різних ароматів та ароматів. Більшість людей вважають, що єдиний спосіб зробити їжу копченою - спалити різні види деревини, але правда, ви можете зробити свою їжу копченою безліччю матеріалів і створити зовсім новий смак і аромат. Дизайнери усвідомили смакові відмінності у всьому світі, і саме тому цей дизайн є абсолютно гнучким, коли справа стосується питання зручності використання в різних регіонах. Ці капсули випускаються в змішаних і одноразових компонентах.

Завивка Для Заліза

Nano Airy

Завивка Для Заліза Нано-повітряний щипчик для завивки використовує інноваційну технологію негативних іонів. Зберігає гладку текстуру, м'який блискучий завиток протягом тривалого часу. Трубка для завивки зазнала нанокерамічного покриття, відчуває себе дуже гладкою. Він завиває волосся ніжно і швидко теплим повітрям негативних іонів. У порівнянні з кучерявими прасками без повітря, ви можете закінчити більш м’яку якість волосся. Основний колір виробу - м’який, теплий і чисто матовий білий, а колір акценту - рожеве золото.

Випрямляч Для Волосся

Nano Airy

Випрямляч Для Волосся Повітряне випрямляльне залізо Nano поєднує матеріали нанокерамічного покриття з інноваційною технологією негативного заліза, яка швидко приводить волосся м'яко і гладко в пряму форму. Завдяки датчику магніту у верхній частині кришки та корпусу пристрій автоматично вимикається, коли кришка закривається, що безпечно переносити. Компактний корпус з бездротовим дизайном USB, що перезаряджається, легко зберігати в сумочці та носити, допомагаючи жінкам зберігати елегантну зачіску в будь-який час і в будь-якому місці. Біло-рожева кольорова гама надає пристрою жіночний характер.

Обідня Коробка

The Portable

Обідня Коробка Індустрія громадського харчування процвітає, і винос став необхідним для сучасних людей. Водночас утворилося також багато сміття. Багато ящиків для їжі, які використовуються для зберігання їжі, можуть бути перероблені, але пластикові пакети, які використовуються для упаковки ящиків, дійсно не підлягають вторинній переробці. Щоб зменшити використання пластикових пакетів, функції коробки для їжі та пластику поєднуються для проектування нових ящиків для обіду. Коробка тюків перетворює частину себе в ручку, яку легко переносити, і може інтегрувати декілька ящиків для їжі, що значно скорочує використання пластикових пакетів для упаковки ящиків для їжі.

Бритва

Alpha Series

Бритва Серія Alpha - це компактна напівпрофесійна бритва, яка може впоратися з основними завданнями по догляду за обличчям. Також продукт, який пропонує гігієнічні рішення з інноваційним підходом у поєднанні з прекрасною естетикою. Простота, мінімалізм та функціональність у поєднанні з легкою взаємодією з користувачами будують основи проекту. Ключовим є радісний досвід користувачів. Поради можна легко зняти з бритви і помістити в секцію для зберігання. Док-станція призначена для зарядження бритва та очищення наконечників, підтримуваних ультрафіолетовим світлом всередині накопичувача.

Багатофункціональний Портативний Пристрій

Along with

Багатофункціональний Портативний Пристрій Проект забезпечує переносний життєвий досвід для відкритого натовпу, який в основному розділений на дві частини: основний корпус і модулі, які можна змінити. Основний корпус включає функції зарядки, зубну щітку та гоління. Фітинги включають зубну щітку та гоління. натхнення для продукту надійшло від людей, які люблять подорожувати та перевантажувати багаж, тому портативний універсальний пакет став продуктом позиціонування. Зараз багато хто любить подорожувати, тому портативні товари стають вибором. Цей товар відповідає попиту на ринку.