Дизайн журналу
Дизайн журналу
Крижана Форма

Icy Galaxy

Крижана Форма Природа завжди була одним з найважливіших джерел натхнення для дизайнерів. Ідея прийшла до душі дизайнерів, заглянувши в простір та образ Galaxy Milk Way Galaxy. Найважливішим аспектом у цьому дизайні було створення унікальної форми. Багато дизайнів, які знаходяться на ринку, зосереджуються на тому, щоб зробити найясніший лід, але в цьому представленому дизайні дизайнери навмисно зосереджувались на формах, які виробляються корисними копалинами, поки вода перетворюється на лід, щоб зрозуміти, що дизайнери перетворили природний дефект в прекрасний ефект. Ця конструкція створює спіральну сферичну форму.

Назва проекту : Icy Galaxy, Ім'я дизайнерів : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Прізвище клієнта : Creator studio.

Icy Galaxy Крижана Форма

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.