Дизайн журналу
Дизайн журналу
Дизайн Візуальної Ідентичності

ODTU Sanat 20

Дизайн Візуальної Ідентичності На 20-му році ODTU Sanat, щорічно проводиться мистецьким фестивалем Близькосхідного технічного університету, прохання було створити візуальну мову, щоб висвітлити наступні 20 років фестивалю. Як було вимагано, 20-й рік фестивалю підкреслювався, наближаючись до нього, як до висвітленого мистецького твору, який потрібно розкрити. Тіні однакових кольорових шарів, що утворюють числа 2, 0, створили 3D-ілюзію. Ця ілюзія дає відчуття полегшення, і цифри виглядають так, ніби вони танули на задньому плані. Яскравий вибір кольору створює тонкий контраст зі спокоєм хвилястих 20.

Назва проекту : ODTU Sanat 20, Ім'я дизайнерів : Kenarköse Creative, Прізвище клієнта : Middle East Technical University.

ODTU Sanat 20 Дизайн Візуальної Ідентичності

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.