Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ресторан

Blue Chip Indulgence

Ресторан Blue Chip Indulgence - це проект, який демонструє гармонійний шлюб між класичним та сучасним дизайном, втілений у життя завдяки елегантній, зрілій та теплій атмосфері. Враховуючи структуру та архітектуру колоніального особняка, в якому знаходиться ресторан Blanc, значна частина оточення була зроблена для імітації староанглійської атмосфери, включаючи сучасну фурнітуру, використовуючи меблі на замовлення та світильники з дрібними деталями. Куратована конструкція дозволяє ресторану гнучко обслуговувати клієнтів, одночасно забезпечуючи конфіденційність та насолоду для всіх типів клієнтів.

Назва проекту : Blue Chip Indulgence, Ім'я дизайнерів : Chaos Design Studio, Прізвище клієнта : Chaos Design Studio.

Blue Chip Indulgence Ресторан

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.