Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ресторан

Blue Chip Indulgence

Ресторан Blue Chip Indulgence - це проект, який демонструє гармонійний шлюб між класичним та сучасним дизайном, втілений у життя завдяки елегантній, зрілій та теплій атмосфері. Враховуючи структуру та архітектуру колоніального особняка, в якому знаходиться ресторан Blanc, значна частина оточення була зроблена для імітації староанглійської атмосфери, включаючи сучасну фурнітуру, використовуючи меблі на замовлення та світильники з дрібними деталями. Куратована конструкція дозволяє ресторану гнучко обслуговувати клієнтів, одночасно забезпечуючи конфіденційність та насолоду для всіх типів клієнтів.

Назва проекту : Blue Chip Indulgence, Ім'я дизайнерів : Chaos Design Studio, Прізвище клієнта : Chaos Design Studio.

Blue Chip Indulgence Ресторан

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.