Дизайн журналу
Дизайн журналу
Фотографія

Coming of Age

Фотографія У Японії настання віку відзначається, коли дівчатам та хлопцям виповниться двадцять років. Це важливий випадок, коли вони залишають своїх підлітків і стають дорослими з правами, обов'язками та свободами. Це формальний раз у житті подія. Дівчата зазвичай носять кімоно, а хлопчики - кімоно або західний костюм. Щороку цю подію відзначають у другий понеділок січня.

Назва проекту : Coming of Age, Ім'я дизайнерів : Ismail Niyaz Mohamed, Прізвище клієнта : Ismail Niyaz Mohamed.

Coming of Age Фотографія

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.