Дизайн журналу
Дизайн журналу
Візуальне Спілкування Для Старовинної Винілової Виставки

A Proposal of Time

Візуальне Спілкування Для Старовинної Винілової Виставки З ностальгічними носіями музики - вінілом та касетою, поєднаними з кавою, читанням та рослинами, ця виставка пропонує чотири щоденні пропозиції для сучасного, швидкого життя. Ключова картина цієї виставки представляє обертовий вініл, біг годинник та касету для запису. Записи, що перекривають коло часу, створюють відчуття старовинної течії.

Назва проекту : A Proposal of Time, Ім'я дизайнерів : SHAN MAI FOOD, Прізвище клієнта : I'DER Branding Design.

A Proposal of Time Візуальне Спілкування Для Старовинної Винілової Виставки

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.