Дизайн журналу
Дизайн журналу
Коляска

Evolutionary

Коляска Продукт натхненний звичайним життєвим досвідом по догляду за дітьми в роботі з різними продуктами по догляду за дитиною в різних умовах. Він має еволюційну систему з трьох комбінованих функцій, яка відрізняється від традиційної. Коли люди хочуть відвезти своїх дітей до парку поруч, це показує оригінальну функцію. Люди також можуть вибрати велосипед, екологічно чистий режим подорожі та поставити його на заднє сидіння. Він може перетворитися на дитяче крісло в будь-якому місці, якщо дитина відчує голод. Еволюційна характеристика забезпечує безпеку, зручність та прохолодний вигляд.

Назва проекту : Evolutionary, Ім'я дизайнерів : Yuefeng ZHOU, Прізвище клієнта : Yuefeng ZHOU.

Evolutionary Коляска

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.