Дизайн журналу
Дизайн журналу
Будинок

Basalt

Будинок Створений для комфорту, а також елегантності. Цей дизайн по-справжньому привабливий і чудовий всередині та зовні. Особливості включають дубову деревину, вікна, виготовлені для того, щоб приносити багато сонячного світла, і це заспокоює очі. Це зачаровує своєю красою та технікою. Потрапивши в цей будинок, ви не можете не помітити безтурботності та почуття оазису, що переймає вас. Вітерець дерев та оточуючих сонячних променів робить цей будинок унікальним місцем для проживання вдалині від напруженого життя міста. Будинок Базальт побудований для того, щоб радувати і вміщати різноманітних людей.

Назва проекту : Basalt, Ім'я дизайнерів : Aamer Qaisiyah, Прізвище клієнта : Aamer A. Qaisiyah.

Basalt Будинок

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.