Дизайн журналу
Дизайн журналу
Дизайн Інтер'єру Житлового Будинку

Urban Twilight

Дизайн Інтер'єру Житлового Будинку Простір наповнений дизайнерським багатством, що стосується матеріалів та деталей, застосованих у проекті. План цієї квартири - тонка форма Z, яка характеризує простір, але також є проблемою для створення широкого та щедрого просторового почуття для орендарів. Дизайнер не передбачив стін, щоб зменшити безперервність відкритого простору. Цією операцією інтер'єр отримує природне сонячне світло, яке освітлює приміщення для створення атмосфери та робить простір комфортним та широким. Майстерність також деталізує простір дрібними штрихами. Металеві та натурні матеріали формують композицію дизайну.

Назва проекту : Urban Twilight, Ім'я дизайнерів : LiChun Chang, Прізвище клієнта : CLUSTER & Associates.

Urban Twilight Дизайн Інтер'єру Житлового Будинку

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.