Дизайн журналу
Дизайн журналу
Скляна Ваза

Jungle

Скляна Ваза Натхненна природою, приміщення колекції скла джунглів - створювати предмети, які отримують свою цінність завдяки якості, дизайну та матеріалу. Прості форми відображають безтурботність середовища, при цьому невагомі і сильні одночасно. Вази роздуваються та мають форму вручну, підписуються та пронумеровані. Ритм процесу виготовлення скла гарантує, що кожен предмет колекції джунглів має унікальну кольорову гру, що імітує рух хвиль.

Назва проекту : Jungle, Ім'я дизайнерів : Sini Majuri, Прізвище клієнта : Sini Majuri.

Jungle Скляна Ваза

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.