Дизайн журналу
Дизайн журналу
Зручності Готелю

Marn

Зручності Готелю Отримавши натхнення від святкових закусок традиційної культури Тайнань (старе місто Тайваню, наповнене культурною спадщиною), перетворивши їх на набір зручностей у готелі, ці серії святкових закусок, які завжди відомі місцевим жителям як "Marn", означає виконання в китайській культурі; рисовий торт у формі черепахи як мило та мило для рук, торт з квасолею в якості туалетних приналежностей, солодкий вареник Тан Юань у вигляді крему для рук та парена булочка та підсилювач; Торт булочки коричневий цукровий цукор Tainan як чайний сервіз. Культурна спадщина Тайнань може бути широко поширена у світі, оскільки готель є приємною платформою для пропаганди місцевої культури.

Назва проекту : Marn, Ім'я дизайнерів : ChungSheng Chen, Прізвище клієнта : Tainan University of Technology/Product Design Department.

Marn Зручності Готелю

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.