Дизайн журналу
Дизайн журналу
Підвісна Лампа

Diva

Підвісна Лампа Дизайнера цього кулона надихнули сучасні статуї, природні явища та сучасна архітектура. Форма лампи визначається анодованими алюмінієвими стовпами, які точно розташовані в 3D-друкованому кільці, створюючи ідеальний баланс. Відтінок білого скла посередині гармонує з полюсами і додає його витонченого вигляду.

Назва проекту : Diva, Ім'я дизайнерів : Daniel Mato, Прізвище клієнта : Loomiosa Ltd..

Diva Підвісна Лампа

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.