Дизайн журналу
Дизайн журналу
Підвісна Лампа

Diva

Підвісна Лампа Дизайнера цього кулона надихнули сучасні статуї, природні явища та сучасна архітектура. Форма лампи визначається анодованими алюмінієвими стовпами, які точно розташовані в 3D-друкованому кільці, створюючи ідеальний баланс. Відтінок білого скла посередині гармонує з полюсами і додає його витонченого вигляду.

Назва проекту : Diva, Ім'я дизайнерів : Daniel Mato, Прізвище клієнта : Loomiosa Ltd..

Diva Підвісна Лампа

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.