Дизайн журналу
Дизайн журналу
Флаєр

Angry Mailer

Флаєр Огляньте наступний будинок на 360 градусів прямо з флаєра домашнього списку. Тепер ви можете за допомогою програми перегляду віртуальної реальності The Angry Mailer (TAM) від Miemode. Angry Mailer - перший у своєму роді, ультрапортативний та екологічно чистий віртуальної реальності (VR), який передає пошту, перетворюється на паперову ляльку з поп-арт та згортає на переглядач vr. У цій серії «Відкритий дім 360» потенційні покупці можуть здійснити домашні тури на 360 градусів зі своїх смартфонів, перетворивши флаєр домашнього лістингу у переглядач vr. Перетворіть 2D-рекламу в 3D-реальність за допомогою програми TAM: 360 Open House.

Назва проекту : Angry Mailer, Ім'я дизайнерів : Ginger Kong, Прізвище клієнта : Miemode, LLC.

Angry Mailer Флаєр

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.