Дизайн журналу
Дизайн журналу
Музей Seurasaari

MuSe Helsinki

Музей Seurasaari Сеурасаарі - один із 315 островів Гельсінкі. За останні 100 років сюди перевезли 78 дерев’яних будівель з різних куточків Фінляндії. Все це стоїть на камені, бо деревина вбирає вологу в ґрунт. Нова будівля музею відповідає цій аналогії, на першому поверсі все, що виготовлено із залізобетонних конструкцій. Скульптурна маса - це побудована скеля. Верхній шар, що стоїть на цьому, зроблений з дерева в кожному елементі. MuSe пливе серед дерев, як хмара, спілкується з навколишньою природою та поважає традиційні споруди skanzen.

Назва проекту : MuSe Helsinki, Ім'я дизайнерів : Gyula Takács, Прізвище клієнта : Gyula Takács.

MuSe Helsinki Музей Seurasaari

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.