Дизайн журналу
Дизайн журналу
Історичний Ремонт Будівлі

BrickYard33

Історичний Ремонт Будівлі У Тайвані, хоча є кілька таких випадків реконструкції історичних будівель, але це має історичне значення, це раніше закрите місце, зараз воно відкривається перед усіма. Ви можете пообідати тут, можете погуляти тут, виступити тут, насолодитися тут краєвидами, тут послухати музику, зробити лекції, весілля та навіть щойно закінчену презентацію автомобілів BMW та AUDI, з великою кількістю функцій. Тут ви можете знайти спогади людей похилого віку, а також молодого покоління для створення спогадів.

Назва проекту : BrickYard33, Ім'я дизайнерів : Chien Hwa Huang, Прізвище клієнта : HC Space Design.

BrickYard33 Історичний Ремонт Будівлі

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.