Дизайн журналу
Дизайн журналу
Складані Окуляри

Blooming

Складані Окуляри Дизайн окулярів Sonja був натхненний квітучими квітами та ранніми оправами для окулярів. Поєднуючи органічні форми природи та функціональні елементи окулярів окулярів, дизайнер розробив конвертований предмет, яким легко можна керувати, надаючи декілька різних поглядів. Виріб також був розроблений з практичною можливістю складання, займаючи якомога менше місця в сумці. Лінзи виготовляються з оргскла з лазерного вирізу з квітковими відбитками Орхідеї, а рамки виготовляються вручну, використовуючи латунь із золотим покриттям 18 к.

Назва проекту : Blooming, Ім'я дизайнерів : Sonja Iglic, Прізвище клієнта : Sonja Iglic.

Blooming Складані Окуляри

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.