Дизайн журналу
Дизайн журналу
Стілець

Stocker

Стілець Стокер - це злиття між табуретом і стільцем. Легкі дерев'яні сидіння, що складаються, підходять для приватних та напівфабрикатів. Його виразна форма підкреслює красу місцевої деревини. Складна конструкція та конструкція дозволяє їй із товщиною матеріалу 8 мм із 100-відсоткової масивної деревини створити надійний, але легкий виріб вагою лише 2300 Грам. Компактна конструкція Stocker дозволяє економити місця. Укладаючись один на одного, його можна легко зберігати, а завдяки інноваційному дизайну Stocker можна просунути повністю під стіл.

Назва проекту : Stocker, Ім'я дизайнерів : Matthias Scherzinger, Прізвище клієнта : FREUDWERK.

Stocker Стілець

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.