Дизайн журналу
Дизайн журналу
Пересувний Павільйон

Three cubes in the forest

Пересувний Павільйон Три куба - це пристрій з різними властивостями та функціями (ігрові майданчики для дітей, громадські меблі, предмети мистецтва, кімнати для медитації, альтанки, невеликі місця відпочинку, зали очікування, стільці з дахом) і можуть подарувати людям свіжі просторові відчуття. Три куба можна легко транспортувати вантажівкою, завдяки розміру та формі. Що стосується розмірів, установки (нахилу), поверхонь сидіння, вікон тощо, то кожен куб спроектований по-своєму. Три куби називаються традиційними японськими мінімальними просторами, такими як кімнати для чайної церемонії, з мінливістю та мобільністю.

Назва проекту : Three cubes in the forest, Ім'я дизайнерів : Kotoaki Asano, Прізвище клієнта : KOTOAKI ASANO Architect & Associates.

Three cubes in the forest Пересувний Павільйон

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.