Дизайн журналу
Дизайн журналу
Палітра Для Змішування

MiioPalette

Палітра Для Змішування Дизайн Мійо Палетт був натхненний палітрою художника, але він був призначений для стоматологічної лабораторії. Дизайнер поєднав художню та функціональну перспективу, створивши продукт, який оснащений простою в чищенні, знімною скляною поверхнею для змішування композиту та 9 колодязями, де ви можете практично зберігати свої керамічні банки. За допомогою змішувальної тарілки користувач може легко налаштувати порядок усіх маленьких пляшечок у повній відповідності з їх різними характеристиками, щоб максимізувати продуктивність зубних фахівців.

Назва проекту : MiioPalette, Ім'я дизайнерів : Gilbert Vasile, Прізвище клієнта : miioPALETTE.

MiioPalette Палітра Для Змішування

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.