Дизайн журналу
Дизайн журналу
Дизайн Інтер'єру Кафе

& Dough

Дизайн Інтер'єру Кафе Клієнт має штаб-квартиру в Японії з 1300 магазинами торгових марок пончиків, а Dough - бренд кафе, який був нещодавно розроблений, і це перший магазин, який здійснив урочисте відкриття. Ми виділили сили, які може надати наш клієнт, і ми відобразили їх у розробці. Користуючись силою нашого клієнта, одним із перших характерних моментів цього кафе є співвідношення між прилавком купівлі та кухнею. Встановивши стіну та віконце з збалансованими кришками, наш клієнт добре підходить до цього стилю роботи, змусить клієнтів плавніше протікати.

Назва проекту : & Dough, Ім'я дизайнерів : Aiji Inoue, Прізвище клієнта : Doyle Collection.

& Dough Дизайн Інтер'єру Кафе

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.