Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ресторан

MouMou Club

Ресторан Будучи Шабу Шабу, дизайн ресторану приймає дерев’яний, червоний і білий кольори, щоб подарувати традиційне відчуття. Використання простих контурних ліній затримує візуальну увагу клієнтів щодо повідомлень про їжу та дієту. Оскільки якість їжі є головною проблемою, ресторан є компонуванням з елементами ринку свіжих продуктів. Будівельні матеріали, такі як цементні стіни та підлога, використовуються для побудови ринку великого лічильника свіжих продуктів. Ця настройка імітує реальні заходи з придбання ринку, де клієнти можуть побачити якість продуктів, перш ніж робити вибір.

Назва проекту : MouMou Club, Ім'я дизайнерів : Monique Lee, Прізвище клієнта : Mou Mou Club.

MouMou Club Ресторан

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.