Дизайн журналу
Дизайн журналу
Логотип

Kaleido Mall

Логотип Торговий центр Kaleido пропонує багато розважальних майданчиків, серед яких торговий центр, пішохідна вулиця та еспланада. У цій конструкції дизайнери використовували візерунки калейдоскопа, з пухкими кольоровими предметами, такими як намисто чи камінчики. Калейдоскоп походить від давньогрецького καλός (прекрасне, краса) та εἶδος (те, що видно). Отже, різноманітні структури відображають різні послуги. Форми постійно змінюються, демонструючи, що Торговий центр прагне здивувати та зачарувати відвідувачів.

Назва проекту : Kaleido Mall, Ім'я дизайнерів : Dongdao Creative Branding Group, Прізвище клієнта : Kaleido Mall.

Kaleido Mall Логотип

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.