Дизайн журналу
Дизайн журналу
Багатофункціональна Посадка

Lab

Багатофункціональна Посадка Цей проект хоче створити та генерувати почуття та думки щодо відносин між галуззю та природою. LAB пропонує простий та стильний спосіб вирощування кімнатних рослин. Користувачі можуть налаштувати його розмір для розміщення в різних областях, а його світильники дозволяють рослинам перебувати в просторах з недостатньо природними джерелами світла. Це модульна структура, яка дозволяє користувачам грати з різними конфігураціями скляних ємностей, які можна використовувати як плантатори або джерела світла. Конструкція розглядає контейнери для тераріумів, гідропоніки та традиційний спосіб вирощування.

Назва проекту : Lab, Ім'я дизайнерів : Diego León Vivar, Прізвище клієнта : Diego León Vivar.

Lab Багатофункціональна Посадка

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.