Дизайн журналу
Дизайн журналу
Туалет Для Собак

PoLoo

Туалет Для Собак PoLoo - це автоматичний туалет, який допомагає собакам жити в спокої, навіть коли надворі гарна погода. Влітку 2008 року під час вітрильного відпочинку з трьома сімейними собаками Еліана Реджорі, кваліфікований матрос, розробив PoLoo. Зі своїм другом Аднаном Аль Мале замислив щось, що допоможе не тільки якості життя собак, а й покращить тих власників, які є літніми або інвалідами та не можуть вийти з дому в зимовий період. Це автоматично, уникайте запахів і простий у використанні, для перевезення, прибирання та ідеально підходить для тих, хто живе в квартирах, для власників будинків і човнів, готелів та курортів.

Назва проекту : PoLoo, Ім'я дизайнерів : Eliana Reggiori and Adnan Al Maleh, Прізвище клієнта : PoLoo.

PoLoo Туалет Для Собак

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.