Дизайн журналу
Дизайн журналу
Візуальне Мистецтво

Scarlet Ibis

Візуальне Мистецтво Проект - це послідовність цифрових картин Скарлетного Ібісу та його природного середовища з особливим акцентом на кольорі та їх яскравий відтінок, що посилюється у міру зростання птаха. Робота розвивається серед природного оточення, поєднуючи реальні та уявні елементи, що надають унікальні риси. Червоний ібіс - рідний птах Південної Америки, який живе на узбережжі та болотах північної Венесуели, а яскравий червоний колір є візуальним видовищем для глядача. Цей дизайн має на меті виділити витончений політ червоного ібісу та яскраві кольори тропічної фауни.

Назва проекту : Scarlet Ibis, Ім'я дизайнерів : Gabriela Delgado, Прізвище клієнта : GD Studio C.A.

Scarlet Ibis Візуальне Мистецтво

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.