Дизайн журналу
Дизайн журналу
Крісло

La Chaise Impossible

Крісло Привабливий чистий дизайн. "Неможливий стілець" стоїть лише на двох ногах. Це легка вага; Від 5 до 10 кг. Але сильний, щоб підтримувати до 120 кг. Це простий у виготовленні, красивий, міцний, вічний, нержавіючий, без шурупів і без цвяхів. Він модульний для декількох позицій та різних звичаїв, витвір мистецтва, він розгойдується, це весело, повністю підлягає переробці та екологічності, виготовлений з масиву дерева та алюмінію, розроблений так, щоб прослужити вічно. (Конструкція може бути виготовлена з різних матеріалів, таких як пластмаса, метали або бетон для громадських місць. Сидіння в текстилі чи шкірі)

Назва проекту : La Chaise Impossible, Ім'я дизайнерів : Enrique Rodríguez "LeThermidor", Прізвище клієнта : LeThermidor.

La Chaise Impossible Крісло

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.