Дизайн журналу
Дизайн журналу
Фірмовий Стиль

10 Year Logo

Фірмовий Стиль Цей короткий виклад полягав у створенні логотипу, який не лише відображає те, про що йдеться у поляризаційному світлі 3M ™, але й продає його як преміальну марку настільних ламп. Використання ідеї про перекриття світлових променів, що заспокоює очі, відображаючи досвід відблиску. Перекриття розроблено таким чином, що воно зображує святкування феєрверку. Число десять сидить проти графіки, показуючи різкість цифр там, де немає відбитку через відблиски. Кольори золото та срібло використовуються для відміння відчуття лампи, якості, а також технології самого бренду.

Назва проекту : 10 Year Logo, Ім'я дизайнерів : Lawrens Tan, Прізвище клієнта : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo Фірмовий Стиль

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.