Дизайн журналу
Дизайн журналу
Пляшка

La Pasion

Пляшка Це ручний предмет, розроблений Артуро Лопесом, одним із членів екіпажу в студії Xaquixe. Ідею пляшки він отримав, побачивши дерево, схоже на пару, що обіймає одне одного, і це змусило його задуматися над тим, як близькі люди стають одним, коли тримають один одного за допомогою "пасиона". Скло, яке використовується для створення шматка, переробляється на 95%, як і все скло, яке використовується в Studio Xaquixe. Печі, які використовуються в студії, виготовлені екіпажем і подаються з органічними відходами, такими як відходи рослинної олії або біомаси, перероблені для отримання метану.

Назва проекту : La Pasion, Ім'я дизайнерів : Studio Xaquixe, Прізвище клієнта : Studio Xaquixe.

La Pasion Пляшка

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.