Дизайн журналу
Дизайн журналу
Меблі Для Ванної

Sott'Aqua Marino

Меблі Для Ванної Колекція Sott'Aqua Marino зі своїми креативними деталями підводного світу до ванних кімнат пропонує розкіш дизайну власної ванної кімнати, використовуючи широкий вибір модуляційних варіантів. Сот'Аква Маріно може запропонувати унікальний підхід дизайну для кожного ванна кімната з її гнучкістю для використання з шафами з одномісною або подвійною раковиною. Кругле дзеркало, встановлене до стіни за допомогою вішалки, також приховує систему освітлення. Тахта на кедах з кедра також працює як кошик для білизни.

Назва проекту : Sott'Aqua Marino, Ім'я дизайнерів : Isvea Eurasia, Прізвище клієнта : ISVEA.

Sott'Aqua Marino Меблі Для Ванної

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.