Дизайн журналу
Дизайн журналу
Журнальний Столик

Fallen Bird

Журнальний Столик Так само, як Іммануель Кант, я починаю з естетичної ідеї, яка надає моїй роботі душу. Я дотримуюсь свого власного шляху: інтуїтивно, емоційно та свідомо бере участь у певній темі. Трикутники в (E) русі - це історія, яка починається із суцільної геометричної форми, рівностороннього трикутника, першого, якого не підтримують точки підтримки бути вирізаним. Він переганяє різні форми, які можуть слугувати і конструкціями для табуретів, столів тощо, але також переробляються на абстрактні геометричні сутності, які функціонують як візуальне мистецтво

Назва проекту : Fallen Bird, Ім'я дизайнерів : André Verroken, Прізвище клієнта : Studio Verroken for GESQUIERE & VERROKEN bvba.

Fallen Bird Журнальний Столик

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.